085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Zollkennzeichen/zoll kenteken

Duits exportkenteken aanvragen

Het Zollkennzeichen of zoll kenteken is een tijdelijk Duits exportkenteken waarop je auto’s binnen de Europese landsgrenzen kunt doorvoeren. De geldigheid van het kenteken kan variëren tussen de 15 dagen en 12 maanden.

Continue verandering regelgeving

De regelgeving voor het verkrijgen van een Zollkennzeichen verandert continu. Aangezien onze kennis altijd up-to-date is, kunnen wij je altijd snel een zoll kenteken leveren; inclusief WA-verzekering met een dekking binnen alle EU-landen. Bespaar jouw autobedrijf een hoop tijd en energie en laat het door ons regelen!

Andere tijdelijke kentekens

Voor het aanvragen van een Zollkennzeichen moet de auto in bijna alle gevallen worden gezien door de Duitse toelatingsautoriteiten. Wij hebben ook andere mogelijkheden voor tijdelijke kentekens. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kosten Zollkennzeichen

Prijs op aanvraag

Vraag direct een offerte aan

Geen zin in al die exportdocumenten?

Wanneer jouw autobedrijf liever niet zelf al die exportdocumenten wil regelen, dan besteed je dat toch gewoon uit! Wij nemen de complete papierwinkel volledig uit handen. Zo verloopt je auto export probleemloos en snel en ontvang jij gegarandeerd je rest-BPM terug.

Maak kennis met PRO Automotive

 

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Wij verzoeken u om eventuele documenten hieronder bij te voegen, zodat wij u zo volledig mogelijk van antwoord kunnen voorzien.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Corona virus protocol PRO Automotive

Helaas hebben we momenteel allemaal rekening te houden met het corona virus en dat betekent dan ook dat iedereen er alles aan doet om het virus te stoppen. Vanzelfsprekend zetten wij ons ook in om het virus te stoppen en volgen wij de adviezen op.

Meer informatie

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687