085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Auto verschepen

Je importauto naar Nederland halen

De auto die je als autobedrijf buiten Europa hebt gekocht, heb je niet één twee drie naar Nederland gehaald. Het verschepen van je auto kan zelfs enkele weken duren en bij dit transport krijg je ook te maken met de afhandeling van verschillende douanedocumenten.

Het gehele transport van deur tot deur

Kies je alleen voor verscheping? Of maak je het jezelf makkelijk door ons het gehele transport te laten verzorgen: Vanaf de verkoper tot aan jouw adres? Wij zouden het wel weten! Wij werken aan de hand van een duidelijke logistieke planning en verzorgen al je douanedocumenten.

Kosten auto verschepen

Prijs op aanvraag

Vraag direct een offerte aan

Wat je van ver haalt…

Het importeren van een auto buiten Europa is een bewerkelijke en ingewikkelde klus! Gelukkig kun je al je importdocumenten door ons laten afhandelen. Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening en kennen alle regels en procedures door en door.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Wij verzoeken u om eventuele documenten hieronder bij te voegen, zodat wij u zo volledig mogelijk van antwoord kunnen voorzien.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687