085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Autotransport naar Nederland

Veilig en snel je auto vervoeren

Het transport van een importauto naar Nederland kan op twee manieren gebeuren: Over de weg of op een vrachtwagen/trailer. Bij beide mogelijkheden komt er veel kijken. Wanneer je zelf de auto naar Nederland wilt rijden, dan heb je bijvoorbeeld een tijdelijk kenteken met een WA-verzekering nodig.

‘Doe je bedrijf een plezier: laat alle import- en exportgedoe aan ons over’

Tijdrovende klus uitbesteden

Natuurlijk kun je het autotransport naar Nederland zelf regelen. Maar waarom zou je deze tijdrovende en complexe klus niet uitbesteden? Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening: Wij zorgen dat alles wordt geregeld om jouw auto veilig en snel naar Nederland te brengen.

Kosten transport

Prijs op aanvraag (afhankelijk van laad- en losadres)

Vraag direct een offerte aan

Je importauto’s registreren zonder gedoe

Kost de afhandeling van importdocumenten jou veel te veel tijd en energie? Schakel ons gewoon in! Wij regelen de hele papierhandel bij auto import, zodat jij je als autohandelaar volledig kunt richten op zakendoen. Zo is de registratie van je importauto’s geen gedoe meer.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687