085 - 20 10 687 BPM CalculatorOfferte aanvragen

BPM taxatie:
Aangifte BPM met een taxatierapport

Voor de gunstigste BPM

Heb je het idee dat de auto die je importeert door schade of heftigere gebruikssporen minder waard is dan je op basis van de leeftijd zou verwachten? Dan is het aan te raden om een taxatie te laten doen. De BPM kan namelijk lager uitvallen, wanneer de dagwaarde van de auto inderdaad lager blijkt te zijn. Het taxatierapport dient als bewijslast bij de BPM aangifte bij de Belastingdienst.

BPM betalen over de werkelijke waarde van de auto

Wil jij als autohandelaar weten of een BPM taxatie van jouw importauto rendabel is? Wij geven je een eerlijk advies of het BPM bedrag opweegt tegen de kosten van de taxatie. Daarna kun je besluiten of je de taxatie wel of niet laat uitvoeren. Wij werken samen met één vaste, onafhankelijke taxateur die het juiste BPM-bedrag vaststelt waardoor u alleen BPM betaalt over de werkelijke waarde van de auto.

Kosten taxatierapport

Vanaf €250 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Je importauto’s registreren zonder gedoe

Kost de afhandeling van importdocumenten jou veel te veel tijd en energie? Schakel ons gewoon in! Wij regelen de hele papierhandel bij auto import, zodat jij je als autohandelaar volledig kunt richten op zakendoen. Zo is de registratie van je importauto’s geen gedoe meer.

Vrijblijvend advies? Vraag direct een offerte aan

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Als je eventuele documenten hebt van het voertuig voeg deze dan hieronder toe.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687