085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Rest-BPM teruggave:
BPM terugvragen bij auto export

Wat is de marge op jouw exportauto?

Wanneer je een auto exporteert naar een EU- of EER-land, dan kun je een deel van je BPM terugvragen bij de Belastingdienst. De uitbetaling van deze zogenoemde rest-BPM duurt gemiddeld zo’n 10 weken.

‘Het oerwoud aan BPM-regels is voor ons gesneden koek’

Het juiste bedrag terugkrijgen

Beschikt jouw autobedrijf niet over de kennis voor het terugvragen van je BPM? Dan zou je zomaar te weinig of helemaal geen geld kunnen terugkrijgen. Laat het door ons doen: Wij kennen de regels door en door en weten precies hoe je het teruggaveformulier moet invullen. Zo zorgen wij ervoor dat jij de juiste rest-BPM krijgt. (zal terugkrijgen)

Kosten BPM teruggaveformulier

Vanaf €10 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Geen zin in al die exportdocumenten?

Wanneer jouw autobedrijf liever niet zelf al die exportdocumenten wil regelen, dan besteed je dat toch gewoon uit! Wij nemen de complete papierwinkel volledig uit handen. Zo verloopt je auto export probleemloos en snel en ontvang jij gegarandeerd je rest-BPM terug.

Maak kennis met PRO Automotive

 

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Wij verzoeken u om eventuele documenten hieronder bij te voegen, zodat wij u zo volledig mogelijk van antwoord kunnen voorzien.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Corona virus protocol PRO Automotive

Helaas hebben we momenteel allemaal rekening te houden met het corona virus en dat betekent dan ook dat iedereen er alles aan doet om het virus te stoppen. Vanzelfsprekend zetten wij ons ook in om het virus te stoppen en volgen wij de adviezen op.

Meer informatie

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687