085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

RDW invoerkeuring

Verplicht onderdeel bij auto import

Wanneer je een Nederlands kenteken wilt op je import auto, zodat je gebruik kunt maken van het Nederlandse wegennet, dan ben je verplicht om een RDW invoerkeuring te laten uitvoeren. Na de keuring ontvang je van de Belastingdienst een uitnodiging tot betaling van je BPM. Zodra deze betaling is voldaan, krijg je van de RDW een Bevestiging van Inschrijving (BVI) en kan de auto worden tenaamgesteld.

Compleet servicepakket: RDW keuring incl. handling en BPM berekening

Heb jij als autohandelaar geen tijd om naar een RDW keuringsstation te rijden en te gaan zitten wachten op de keuring? En om je vervolgens ook nog over alle BPM-regels te moeten buigen? Wij nemen je alles uit handen met een compleet servicepakket: RDW invoerkeuring inclusief handling én BPM berekening. Lekker makkelijk!

Kosten PRO Import Zorgeloos (RDW + BPM-aangifte + handling + kentekenplaten)

Vanaf €395 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Je importauto’s registreren zonder gedoe

Kost de afhandeling van importdocumenten jou veel te veel tijd en energie? Schakel ons gewoon in! Wij regelen de hele papierhandel bij auto import, zodat jij je als autohandelaar volledig kunt richten op zakendoen. Zo is de registratie van je importauto’s geen gedoe meer.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687