085 - 20 10 687 BPM CalculatorOfferte aanvragen

Nieuw en ongebruikt verklaring

Maximum BPM terugvragen

Wanneer je een auto exporteert naar een EU- of EER-land, dan kun je een deel van je BPM terugvragen. De hoogte van de rest-BPM wordt bepaald door de tijd dat een auto in gebruik is geweest. Heeft de auto geen gebruik gemaakt van het Nederlandse wegennet, dan is volledige BPM-teruggave mogelijk. Als bewijslast moet er een nieuw en ongebruikt verklaring worden aangevraagd bij de Belastingdienst.

Geen geld laten liggen

Twijfel je eraan of jouw exportauto kan worden aangemerkt als nieuw? Of heb je als autobedrijf hulp nodig bij het aanvragen van een nieuw en ongebruikt verklaring? Wij helpen je graag! Wij weten alles over de BPM teruggave en regelen jouw nieuw en ongebruikt verklaring snel en vakkundig. Zo laat jij geen geld liggen!

Kosten nieuw en ongebruikt verklaring*

Vanaf €75 (excl. btw).
* Alleen in combinatie met de export/KFZ-brief

Vraag direct een offerte aan

Geen zin in al die exportdocumenten?

Wanneer jouw autobedrijf liever niet zelf al die exportdocumenten wil regelen, dan besteed je dat toch gewoon uit! Wij nemen de complete papierwinkel volledig uit handen. Zo verloopt je auto export probleemloos en snel en ontvang jij gegarandeerd je rest-BPM terug.

Maak kennis met PRO Automotive

 

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Als je eventuele documenten hebt van het voertuig voeg deze dan hieronder toe.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687