085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

KFZ-Brief bij auto import buiten Europa

Duurzame Europese registratie

Wanneer je een auto importeert van buiten Europa, dan moet de auto een Europese registratie krijgen. Een veel voorkomende Europese registratie is een KFZ-Brief (Kraftfahrzeugbrief), omdat een dergelijke Duitse registratie vaak een handige oplossing is en een geharmoniseerd Europees kentekenbewijs is. De KFZ-Brief wordt afgegeven zodra alle documenten kloppen en de auto aan de EU-regelgeving voldoet.

KFZ-Brief binnen 2 weken

Wij hebben de contacten in Duitsland om jou als autohandelaar binnen 2 weken een KFZ-Brief te leveren voor een non-EU voertuig! Waarom zou je dan zelf moeilijk gaan doen?!

Kosten KFZ-Brief incl. individuele typegoedkeuring

Vanaf €1150 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Wat je van ver haalt…

Het importeren van een auto buiten Europa is een bewerkelijke en ingewikkelde klus! Gelukkig kun je al je importdocumenten door ons laten afhandelen. Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening en kennen alle regels en procedures door en door.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687