085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Auto inklaring bij de douane

Je importauto Nederland binnenkrijgen

Voordat je een auto die je van buiten Europa importeert, mag binnenbrengen in Nederland, moet je hem eerst laten inklaren bij de douane. De inklaringsprocedure bestaat uit het in orde maken van alle douanedocumenten en de betaling van de invoerkosten en btw. Indien het om verhuisgoed of terugkerende goederen (EUR1) gaat, kan er eventueel vrijstelling voor de invoergelden worden verleend.

Geen oponthoud aan de grens

Wil je als autohandelaar er zeker van zijn dat de inklaring van je auto soepel en snel verloopt? Wij zorgen ervoor dat je documenten zorgvuldig worden voorbereid! Zo heb jij geen oponthoud aan de grens.

Kosten auto inklaring

Prijs op aanvraag

Vraag direct een offerte aan

Wat je van ver haalt…

Het importeren van een auto buiten Europa is een bewerkelijke en ingewikkelde klus! Gelukkig kun je al je importdocumenten door ons laten afhandelen. Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening en kennen alle regels en procedures door en door.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687