085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Individuele typegoedkeuring auto opvragen

Voldoen aan de voorschriften

Nadat de auto die je buiten Europa hebt gekocht technisch is aangepast naar de EU-eisen, moet hij een individuele typegoedkeuring (Duitse keuring) krijgen. Deze keuring, die door de Duitse keuringsinstanties TÜV, GTU of DEKRA wordt uitgevoerd, bevestigt dat de auto voldoet aan de voorschriften. Zonder deze goedkeuring krijgt de auto geen kenteken en mag hij niet rijden op de openbare weg.

Opname door Duitse keuringsinstantie

Wij hebben de contacten in Duitsland om snel een typegoedkeuring te verkrijgen voor jouw importauto. Wanneer je het als autobedrijf zelf zou moeten regelen, dan duurt het allemaal veel langer! Alle reden dus om het door ons te laten doen. Zo verloopt ook deze stap in het importtraject soepel. 

Kosten individuele typegoedkeuring auto + KFZ-Brief

Vanaf €1150 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Wat je van ver haalt…

Het importeren van een auto buiten Europa is een bewerkelijke en ingewikkelde klus! Gelukkig kun je al je importdocumenten door ons laten afhandelen. Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening en kennen alle regels en procedures door en door.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687