085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

COC/CVO verklaring:
Certificaat bij auto import

Bewijslast hoogte CO2-uitstoot

Wanneer je een auto importeert en de CO2-uitstoot ervan staat niet op het buitenlandse kentekenbewijs vermeld, dan is het gunstig om een COC of CVO verklaring te hebben. In dit document wordt de CO2-uitstoot wel opgenomen. Dit voorkomt dat je meer BPM moet betalen, ten gevolge van een ongunstige CO2-uitstoot berekening door de RDW.

Altijd de juiste CO2-uitstoot

Heb je als autobedrijf geen idee hoe je een COC/CVO verklaring moet regelen? Wij wel; het is ons werk. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat je het document supersnel in handen hebt. Zo voorkom je dat je te veel BPM betaalt.

Kosten COC/CVO verklaring

Vanaf €80 (excl. btw), afhankelijk van merk/fabrikant. De levertijd varieert per merk en bouwjaar.

Vraag direct een offerte aan

Je importauto’s registreren zonder gedoe

Kost de afhandeling van importdocumenten jou veel te veel tijd en energie? Schakel ons gewoon in! Wij regelen de hele papierhandel bij auto import, zodat jij je als autohandelaar volledig kunt richten op zakendoen. Zo is de registratie van je importauto’s geen gedoe meer.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687