085 - 20 10 687 BPM CalculatorOfferte aanvragen

COC/CVO verklaring aanvragen

Het officiƫle auto document

Certificaat van Overeenstemming

In sommige landen kunnen de autoriteiten bij registratie van een voertuig vragen om een COC of CVO verklaring wanneer het kentekenbewijs onvoldoende gegevens bevat. Het Certificate of Conformity of Certificaat van Overeenstemming is het officiële document van de fabrikant met alle typegoedkeuringsgegevens en technische gegevens van de auto.

Vlotte registratie van je exportauto’s

Heb je als autobedrijf geen idee hoe je een COC/CVO verklaring moet regelen? Wij wel; het is ons werk. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat je het document supersnel in handen hebt. Zo kan de registratie van je auto alsnog vlot verlopen.

Kosten COC/CVO verklaring*

Vanaf €80 (excl. btw), afhankelijk van merk/fabrikant.
* De levertijd varieert per merk en bouwjaar.

Vraag direct een offerte aan

Geen zin in al die exportdocumenten?

Wanneer jouw autobedrijf liever niet zelf al die exportdocumenten wil regelen, dan besteed je dat toch gewoon uit! Wij nemen de complete papierwinkel volledig uit handen. Zo verloopt je auto export probleemloos en snel en ontvang jij gegarandeerd je rest-BPM terug.

Maak kennis met PRO Automotive

 

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Als je eventuele documenten hebt van het voertuig voeg deze dan hieronder toe.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687