085 - 20 10 687 BPM CalculatorOfferte aanvragen

BPM Calculator NEDC vs. WLTP: Zelf je bruto BPM berekenen voor auto import

Pak je BPM-voordeel op basis van WLTP of NEDC

Met deze gratis NEDC/WLTP BPM Calculator kan je binnen 10 seconden zelf online je bruto BPM berekenen. Zo zie je meteen welke BPM-berekening, NEDC of WLTP, het meest gunstige voor je uitpakt en weet je precies wanneer jij jouw BPM-aangifte moet doen.

Meer weten over NEDC vs. WLTP?

Er verandert per 1 juli 2020 een hoop op het gebied van de BPM-regelgeving. Om te voorkomen dat je te veel BPM betaalt leggen wij hierbij, in samenwerking met 123BPM.nl, de aanstaande verandering van NEDC 2.0 naar WLTP uit.

Lees hier de volledige uitleg

Let goed op dat je niet te veel BPM betaalt!

Mocht je hulp nodig hebben, laat het ons dan weten. We hebben al duizenden nieuwe BPM-aangiftes met succes ingediend en heel veel geld bespaard!

Weet je de waarde niet? Vul dan hier even je gegevens in. Dan doen wij de berekening voor je.

Toelichting NEDC/WLTP BPM Calculator

Deze BPM Calculator geeft de Bruto BPM aan, indien het om een nieuwe auto gaat is dit ook het bedrag dat je moet betalen.

Voor gebruikte auto’s is het weergegeven bedrag niet het bedrag dat je betaalt maar de Bruto BPM geldt wel als de uitgangspositie om het te betalen BPM-bedrag bij import vast te kunnen stellen.

Dit is een belangrijk gegeven om te weten of je straks de BPM-aangifte juist net voor of net na 1 juli 2020 moet doen. Je kunt er vanuit gaan dat een lager bruto BPM-bedrag ook resulteert in een lagere rest-BPM. De rest-BPM is het bedrag dat je betaalt bij import van een gebruikte auto.

Indien wij de importbegeleiding voor jou verzorgen houden wij uiteraard altijd rekening met het moment van BPM-aangifte zodat je nooit te veel betaalt.

Jij moet nooit te veel BPM betalen

Als je meer informatie wenst over het bezwaar, de transitie van NEDC naar WLTP en de gevolgen hiervan neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stel je vraag online of bel op werkdagen meteen 085 - 20 10 687.

Je importauto’s registreren zonder gedoe

Kost de afhandeling van importdocumenten jou veel te veel tijd en energie? Schakel ons gewoon in! Wij regelen de hele papierhandel bij auto import, zodat jij je als autohandelaar volledig kunt richten op zakendoen. Zo is de registratie van je importauto’s geen gedoe meer.

Vraag meteen een offerte aan
Of bekijk hier onze pakketten

Snel antwoord op al je vragen over NEDC en WLTP

Aanhef *

Als je eventuele documenten hebt van het voertuig voeg deze dan hieronder toe.

Betaal nooit te veel BPM

Let goed op dat je niet te veel BPM betaalt! Mocht je hier hulp in kunnen gebruiken neem dan contact op. Wij zorgen altijd dat je de juiste BPM-aangifte doet en nooit te veel betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687