085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

BPM import berekenen &
BPM aangifteformulier

100% succes

Wanneer je een auto importeert naar Nederland, dan moet je BPM betalen. Je doet hiervoor aangifte bij de Belastingdienst met een BPM aangifteformulier.

‘Het oerwoud aan BPM-regels is voor ons gesneden koek’

Altijd de laagst mogelijke BPM-aangifte en nooit te veel BPM betalen

Lukt het jou als autobedrijf niet om je door alle regels heen te ploeteren? Maar wil jij er wel zeker van zijn dat je de laagst mogelijke BPM-aangifte doet en nooit te veel BPM betaalt? Wij zijn dé BPM-expert: Met de juiste berekening en het invullen van het formulier halen wij het maximale uit jouw aangifte.

Kosten BPM-berekening + BPM-aangifteformulier

Vanaf €50 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Je importauto’s registreren zonder gedoe

Kost de afhandeling van importdocumenten jou veel te veel tijd en energie? Schakel ons gewoon in! Wij regelen de hele papierhandel bij auto import, zodat jij je als autohandelaar volledig kunt richten op zakendoen. Zo is de registratie van je importauto’s geen gedoe meer.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Wij verzoeken u om eventuele documenten hieronder bij te voegen, zodat wij u zo volledig mogelijk van antwoord kunnen voorzien.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Corona virus protocol PRO Automotive

Helaas hebben we momenteel allemaal rekening te houden met het corona virus en dat betekent dan ook dat iedereen er alles aan doet om het virus te stoppen. Vanzelfsprekend zetten wij ons ook in om het virus te stoppen en volgen wij de adviezen op.

Meer informatie

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687