085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Auto import en export zonder gedoe

Welkom bij PRO Automotive

Een enorme papierwinkel. Bureaucratische instanties. Een oerwoud aan regels. Je krijgt er als autobedrijf allemaal mee te maken bij het importeren en exporteren van auto’s. Maar dat wil nog niet zeggen dat jij je er zelf mee hoeft te bemoeien. Of vermoeien. Wij nemen je graag alle gedoe uit handen!

‘Zie jij op tegen de papierwinkel bij auto import en export? Stop!’

Ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Met ruim 30 jaar ervaring handelen wij probleemloos de complete papierwinkel en alle procedures af, zodat jij gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

De juiste connecties

Door onze goede contacten met instanties in binnen- en buitenland zijn wij jouw solide en betrouwbare partner in auto import en export. En kunnen wij al jouw administratieve zaken supersnel regelen. Dat zou jou zelf veel meer tijd kosten!

Juridische kennis

Wij hebben veel juridische kennis in huis door onze nauwe samenwerking met 123BPM.nl. Hierdoor kunnen wij jou altijd correct informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van autobelastingen.

Klantspecifiek dienstenpakket

Een standaard dienstenpakket kennen wij niet: Wij verdiepen ons in jouw bedrijfsvoering en jouw wensen. Op basis daarvan ontwikkelen wij een op jouw organisatie afgestemd dienstenpakket.

Daarom kies je voor PRO Automotive:

  • Wij nemen je hele papierwinkel uit handen
  • Binnen 48 uur een duurzame registratie op al je exportauto’s
  • Gegarandeerd je rest-BPM terugkrijgen
  • Altijd een Nederlands kenteken voor je importauto’s
  • Nooit meer te veel BPM betalen
  • Exportspecialist in ex-leger- en andere bijzondere voertuigen

Bekijk onze prijzen

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687