085 - 20 10 687 Offerte aanvragen

Aanpassing voertuig naar EU-eisen/homologatie auto

Voorwaarde voor Europese registratie

De auto die je buiten Europa koopt, moet worden gehomologeerd om een Europese registratie te kunnen krijgen. Dat betekent onder andere dat de auto technisch moet worden aangepast om te voldoen aan de Europese regelgeving. De aanpassingen hebben voornamelijk betrekking op (de afstelling van) de verlichting.

Technische aanpassingen snel geregeld

Doen alle eisen en regels je duizelen? Wij weten precies hoe een importauto technisch moet worden aangepast conform de EU-normen. Laat het ons regelen en jij hoeft je als autohandelaar nergens meer om te bekommeren. Zo is de Europese registratie op je auto binnen no time geregeld.

Kosten aanpassing voertuig naar EU-eisen

Vanaf €495 (excl. btw)

Vraag direct een offerte aan

Wat je van ver haalt…

Het importeren van een auto buiten Europa is een bewerkelijke en ingewikkelde klus! Gelukkig kun je al je importdocumenten door ons laten afhandelen. Wij zijn dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening en kennen alle regels en procedures door en door.

Maak kennis met PRO Automotive

Stel je vraag aan PRO Automotive

Aanhef *

Wij verzoeken u om eventuele documenten hieronder bij te voegen, zodat wij u zo volledig mogelijk van antwoord kunnen voorzien.

Direct contact

PRO Automotive is dé B2B-specialist in auto import- en exportdienstverlening. Wij verzorgen de complete papierwinkel, zodat je gegarandeerd de juiste BPM terugkrijgt of betaalt.

085 - 20 10 687 maak een afspraak

Geen gedoe bij auto import en export
085 - 20 10 687